T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
AKSARAY / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu Ortaokulu

Umutta Birlik Olma Zamanı

Sevgili Okul Arkadaşlarımız,

Okulumuzda hep birlikte daha güçlü olmanın önemini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle, bir grup olarak, ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla bir inisiyatif başlatıyoruz. Sizlerin de desteğiyle, giyim, kırtasiye ve benzeri ihtiyaçları karşılamak için bir araya geliyoruz.

Birlikte Daha Güçlüyüz: İhtiyaç Sahibi Arkadaşlarımıza Destek Oluyoruz!

Hayatın zorluğunu ve eşitsizlikleri fark ediyor ve elimizden geldiğince yardımcı olmak istiyoruz. Belki de bazılarımızın farkına varmadığı ihtiyaçları karşılamak, birlikte daha güçlü ve dayanışma içinde olduğumuzu hissettirecektir. Bu inisiyatif kapsamında, ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarımızın giyim, kırtasiye ve benzeri ihtiyaçlarını karşılamak için bağışlarınızı bekliyoruz.

Sizden talebimiz, kullanmadığınız ve hala işlevsel olan eşyaları getirmeniz veya yeni alımlar yaparak destek olmanızdır. 7/F sınıfı öğrencileri olarak getirdiğiniz eşyaların ihtiyacı olan arkadaşlarımıza ulaşması için gönüllü olarak çalışmaktayız.Yapacağınız her katkı, bir arkadaşımızın yüzünde bir tebessüm oluşturacaktır. Lütfen duyurumuzu paylaşarak, bu güzel amaç için birlikte hareket etmemize yardımcı olun. Her türlü desteğiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,

 

26-02-202426-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 12:52 - Görüntülenme: 252
  Beğen | 66  kişi beğendi