AKSARAY / MERKEZ - Cahit Zarifoğlu Ortaokulu

Etiket Sonuçları: meb

Sevgili Okul Arkadaşlarımız,

Okulumuzda hep birlikte daha güçlü olmanın önemini hepimiz biliyoruz. Bu nedenle, bir grup olarak, ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarımıza destek olmak amacıyla bir inisiyatif başlatıyoruz. Sizlerin de desteğiyle, giyim, kırtasiye ve benzeri ihtiyaçları karşılamak için bir araya geliyoruz.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem sonu Faaliyet haftası olarak belirlenen bu hafta da, okulumuz tarafından düzenlenen etkinliklere

öğrencilerimiz yoğun ilgi gösteriyor. Sınıflar arası spor müsabakaları, yetenek yarışmaları , bilgi yarışması ve sinema gibi çeşitli etkinlikleri

içeren dönem sonu faaliyet planımız karne gününe kadar devam edecektir.